motor

Először tartottak motoros istentiszteletet Rábaszentandráson

Rábaszentandrás – Első alkalommal került megrendezésre motoros istentisztelet 2020. július 19-én, vasárnap Rábaszentandráson. Az istentisztelet ötlete Horváthné Herceg Tímeától, szanyi motorostól érkezett, aki arra kérte Varga Tamás lelkészt, tartson őnekik, motorosoknak istentiszteletet és áldja meg őket. A lelkész szívesen mondott igent a felkérésre.

JAÚ – Gurultak egyet az evangélikus motorosok

Piliscsaba – 2020. augusztusra Karintiába terveztek közös gurulást az evangélikus motorosok, akik idén sajnos a koronavírus-járvány miatt lemondani kényszerültek a találkozót, de egy szezonnyitó közös motorozás a karantén feloldásával azért belefért. Majd negyven tagjuk indult Piliscsabára 2020. június 26-án egy hétvégi beszélgetésre. A motorosok egy kb. 200 kilométeres tiszteletkört is tettek a Duna-kanyar, Szlovákia és Nógrád megye körbejárásával, pontosabban Piliscsaba–Esztergom–Felvidék–Balassagyarmat–Drégelypalánk–Vác–Tahitótfalu–Piliscsaba érintésével.

Easy riders: Együtt, közösen, motorral – vallják az evangélikus motorosok

Budapest – Balatonszárszó – Végh Szabolcs létrehozott a Facebookon egy evangélikus motorosok nevű csoportot. Arról faggattuk, mi a csoport célja, és hányan csatlakoztak már hozzájuk?

Podani Milán „rendhagyó fizika órája” a Vajdás diáknapon

Szarvas – 2015. április 1-én rendezte meg a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium az ez évi diáknapi eseményeit. A sok színes játékos iskolai program, vetélkedő mellett Podani Milán motorversenyzőként először mutatkozhatott be annak a közösségnek, amelyben, mint diák a mindennapjait tölti.
Feliratkozás RSS - motor csatornájára