díjátadó

Evangélikus kötődésű mérnököket tüntetett ki a Magyar Mérnöki Kamara

Budapest – 2021. március 8-án online díjátadó ünnepséget tart a Magyar Mérnöki Kamara (MMK). Idén is kitüntetésekkel ismerik el a 2020-ban kiemelkedő szakmai tevékenységet folytató kamarai tagok munkáját. Az idei díjazottak között találjuk Schulek Jánost és Benedicty Gyulát, akik mindketten több szálon kötődnek egyházunkhoz.

Nyírségi kalandok és pedagógus életutak

Nyíregyháza – Ünnepi gála keretében tüntették ki az év kiemelkedő pedagógusait és jubiláló intézményeit a második napja tartó NYEPA-n. A közel háromszáz evangélikus intézményben tanító pedagógus részvételével zajló rendezvénysorozat második napján a kirándulások mellett gálaműsorral köszöntötték a jelenlévőket.

Békéscsabai Életműdíjjal ismerték el dr. Szeberényi Andort

Békéscsaba – Békéscsaba újratelepítése 300. évfordulójának évében Békéscsabai életműdíj kitüntetést vehetett át március 15-én dr. Szeberényi Andor.

Ember az Emberért díjat vett át az Ótemplomi Szeretetszolgálat nevében Lázár Zsolt esperes

Szarvas – Vasárnap este a Vízi Színház színpadán félórás csúszással kezdődött az a díjáradó ünnepség, ami a III. Szarvasi Horgász és Halas Gasztronómiai Napok záró programja előtt került megrendezésre. Az „Ember az emberért” emlékplakettet Lázár Zsolt esperes vehette át a szarvasi Ótemplomi Szeretetszolgálat munkájáért. Forrás: newjsag.hu
Feliratkozás RSS - díjátadó csatornájára