A libernyákozás prosztóság – Prőhle Gergely a Heti Válasz podcast adásában

A libernyákozás prosztóság – Prőhle Gergely a Heti Válasz podcast adásában

Share this content.

Forrás: valaszonline.hu
Budapest – Az adás apropóját Németország szolgáltatta, hiszen szombaton volt éppen 30 éve, hogy az NSZK és az NDK hivatalosan is egyesült, ezzel pedig egy korszak végérvényesen lezárult az európai történelemben. Sikertörténet-e az eltelt három évtized? Mi volt a magyarok szerepe az újraegyesítésben, és milyenek ma a kétoldalú kapcsolatok? Mit jelent a liberális hagyomány Európában és Magyarországon? Többek között ezekről szól a HetiVálasz, a Válasz Online podcastja, melynek vendége Prőhle Gergely, a Habsburg Ottó Alapítványt vezető egykori diplomata, volt berlini nagykövet.

Az adás meghallgatható a fenti Spotify-ablakra kattintva.

Ha az nem jelenne meg, közvetlen link itt.

Ha asztali számítógépen, laptopon hallgatnák meg, vagy egyszerűen letöltenék az adásokat mp3-formátumban, a legegyszerűbb, ha felkeresik a Lybsin-oldalt.

Ha telefonon keresztül csatlakoznának a műsorra, a Spotify mellett, iTunes-on (más néven Apple Podcasts), TuneIn Radio-n és Pocket Casts-on is megtehetik.

A podcast RSS-csatornája ezen a hivatkozáson található.

Hivatkozások: A Válaszonline.hu oldala. -
Címkék: Prőhle Gergely -

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!