Online Cigánymissziós Konferenciát tartanak

Online Cigánymissziós Konferenciát tartanak

Share this content.

Forrás: reformatus.hu
Budapest – A COVID-19 világjárvány második hulláma egyre kézzelfoghatóbb mindennapjainkban és közösségeink életében is, így az október 9. és 11. közé tervezett Országos Cigánymissziós Konferenciánkat nem az elmúlt években megszokott módon tartjuk meg.

Noha a személyes berekfürdői találkozás idén elmarad, szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a számítógépek, laptopok, tabletek és telefonok képernyői elé, hiszen a konferencia időpontjában, egész hétvégén színesebbnél színesebb tartalmakkal készülünk! 

Az online konferencia fő témája a mögöttünk hagyott időszak kihívásai és áldásai, illetve szeretnénk a cigány kultúrához is közelebb hívni Benneteket. 

A péntek estétől vasárnap estig tartó műsorfolyamban igei alkalmak során együtt mélyedhetünk el Isten üzenetében, hallgathatunk gyönyörű dicsőítéseket Kárpát-medencei cigány testvérektől, és épülhetünk bizonyságtételeik által. 

Mindemellett ismeretterjesztő és hitmélyítő beszélgetésekbe is bekapcsolódhattok a konferencia témájában olyan testvérekkel, akik megtapasztalták az elmúlt hónapokban, hogy valóban nem a félelem lelkét adta Isten nekünk. 

A konferencia részletes programját hamarosan közzétesszük, addig is és utána is hívjatok meg minél több embert az eseményre, legyünk együtt - fizikai távolságban, de lelki közelségben! 

Részletek a Facebook eseményben olvashatóak.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!