Segítés a segítséghez 3.0 – Pályázati kiírás

Segítés a segítséghez 3.0 – Pályázati kiírás

Share this content.

Forrás: GYÜMI
Budapest – A járványhelyzet elhúzódására való tekintettel egyházunk a tavalyi két kiírást követően most ismételten rövid határidejű, gyors elbírálású pályázati lehetőséget kínál egyházközségek részére.

A pályázat célja, hogy támogatást nyújtson a gyülekezeteknek a környezetükben élő, a járványügyi helyzetben valamilyen módon érintett személyek, illetve családok megsegítéséhez.

Önrész vállalása nem feltétel, de előnyt jelent. A korábban már támogatást nyert pályázók is újra pályázhatnak. (Az önrész jellegét, illetve mértékét a „Megvalósítás tervezetének rövid bemutatása” résznél kérjük leírni.)

A pályázati keret 3 millió forint.

A nyertesek a megítélt támogatásról beszámoló formájában számolhatnak el, ennek módját az elbírálás utáni értesítő e-mail fogja tartalmazni.

Kérjük, hogy a pályázatot a gyülekezet lelkésze vagy egy általa megbízott munkatárs nyújtsa be. Egy gyülekezetből egy pályázatot fogadunk el, viszont a cselekvési tervnek több, egymástól független eleme is lehet.

A felület az alábbi linkre kattintva érhető el: Segítés a segítséghez 3.0 pályázati felület - KATT IDE!

Az online pályázati felület kitöltésének határideje: 2021. március 07. (vasárnap) éjfél.

Kiértesítés az elbírálás eredményéről 2021. március közepén várható.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!