Motorosok adakoztak Bakonycsernyén

Motorosok adakoztak Bakonycsernyén

Share this content.

Forrás: Facebook.com / Bakonycsernyei evangélikusok
Bakonycsernye – A BMW Túramotor Klub magyarországi képviselői 40 motorral látogatták meg a csendes kis bakonyi falut. A tagság életszemléletéből adódik, hogy ott segítenek, ahol ennek szükséget látják. Így kapott a helyi evangélikus óvoda új galériát és játékokat. Az adományok összértéke meghaladta a másfél millió forintot.

Nagyrabecsülésünk jeleként a helyi gyerekek áldást kértek énekben és imában a motorosokra. Az adományozókat Turi Balázs újraválasztott polgármester köszöntötte.

Az alkalmon a csernyeiek műemlék orgonáját Manvelján Izabella tanárnő szólaltatta meg. Bach és Mozart művei érzèkenyen mutattàk meg a műemlék hangszer értékeit.

A gyülekezet lelkésze megköszönte az adakozók példamutatását és ajándékait, majd Isten áldását közvetítette a jelenlévők felé.

A fogadàs alatt a gyermekek megcsodálták a hatalmas járműveket. 

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!