Fűszerek és gyógynövények a Teremtés hete jegyében – Online könyvbemutató beszélgetés

Fűszerek és gyógynövények a Teremtés hete jegyében – Online könyvbemutató beszélgetés

Share this content.

Szöveg: Evangélikus.hu, Evangélikus Élet, fotó: Balla Mária
Budapest – A Teremtés hetének jegyében online könyvbemutató beszélgetést szervezett a Luther Kiadó. A 2020. szeptember 28-i alkalmon Boda Zsuzsa meghívott vendége Lechner Judit kertészmérnök, biokertész, többkötetes szerző volt.

A Püski Kiadónál 2014-ben második kiadást megélt a Fűszeres-virágos kalendárium című kötet, illetve a 2019-ben magánkiadásban napvilágot látott Fűszerek, gyógynövények a magyar biokertekben című könyv alapján tartott beszélgetésben nagy hangsúlyt kapott a teremtésvédelem, a természet megóvása és a vegyszerek nélküli kertművelés.

Lechner Judit a fűszerek és gyógynövények alapos ismerőjeként tanácsot adott például megfázás idején javasolt teakeverékekről, valamint a fűszeres-virágos biokertekben ősszel aktuális teendőkről. 

Az élvezetes stílusban megírt kötetek megvásárolhatók a Luther Kiadó könyvesboltjában, illetve megrendelhetők a kiadó webáruházában is.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!