Az Ige-Idők kiállítás tanulmánykötete is megtalálható a Magyar Formatervezési Díj 2020. évi díjazott és kiemelkedő alkotásai között

Az Ige-Idők kiállítás tanulmánykötete is megtalálható a Magyar Formatervezési Díj 2020. évi díjazott és kiemelkedő alkotásai között

Share this content.

Forrás: designhet.hu
Budapest – Az Ige-Idők kiállítás tanulmánykötete, amelyet a Magyar Nemzeti Múzeum kérésére Polgárdi Ákos készített, meghívták az idei Design Hét kiállítására a „Vizuális kommunikáció” kategóriában.

A Magyar Formatervezési Díj a legrangosabb hazai designdíj, mely 41 éve a kiemelkedő tervezői teljesítmények elismerése – s ez egy rendhagyó évben sem lehet másként.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium nyilvános pályázatát a kezelő Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével hirdette meg. A díjat pályázat útján, termék, terv, vizuális kommunikáció és diák kategóriában lehet elnyerni.

Az idei pályázaton különdíjat ajánlott fel az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásért, Innovációért és Szakképzésért Felelős Államtitkársága, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, valamint a Magyar Formatervezési Tanács.

A járványhelyzet miatt újszerű módon, online kiállításon mutatják be a Magyar Formatervezési Díj 2020. évi díjazott és kiemelkedő alkotásait. 

Az IGE-IDŐK: A REFORMÁCIÓ 500 ÉVE tanulmánykötet itt tekinthető meg.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!